ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

          ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ



  

Η εκπαίδευση δεν σταμάτα…. και επίσημα πλέον το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή της εκπαίδευσης των διαιτητών Πειραιά.
Πλήρως εναρμονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συνέπειες που έχει επιφέρει στην καθημερινότητά μας η πανδημία του covid-19, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Πειραιά πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28/9/20 την 1η Εκπαιδευτική Τηλεδιάσκεψη για τους διαιτητές της.
Σε αυτή ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ε.Π.Σ.Πειραιά Χαράλαμπος Μοιραδωράκης, ανέλυσε διεξοδικά και λεπτομερώς όλες τις τροποποιήσεις των Κανόνων Παιχνιδιού 2020-2021 κάνοντας χρήση οπτικοακουστικού υλικού, προετοιμάζοντας σε υψηλό επίπεδο όλους τους συμμετέχοντες και έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν περισσότεροι από 120 διαιτητές – παρατηρητές.
Η εκπαιδευτική διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον θα πραγματοποιείτε ανά δεκαπενθήμερο.
Για αυτήν τους τη προσπάθεια, αξίζουν συγχαρητήρια στην Επιτροπή Διαιτησίας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Χαράλαμπο Μοιραδωράκη.
ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
& ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  Ε.Π.Σ.Π.
Μάθημα του κανόνα 6-7-8-9- στην ΕΠΣΠ-εθνικός εκπαιδευτής Δροσινός Νικόλαος με σκοπό την διδασκαλία των 17 άρθρων στην νέα σχολή διατησίας που ειναι εν ισχύ περιόδου 2021- 2022 στον Πειραιά
με τον αρχιδιαιτητή και πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΠ κ.Μοιραδωράκη Χαράλαμπο και τον βοηθό του κ.Αιβαλιώτη Δημήτριο.

Oρισμός απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ σαν εκπρόσωπος-εκπαιδευτής με σκοπό την διδασκαλία των 17 κανόνων  με τις τελευταίες αλλαγές στις ακαδημίες ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 14.01.22 και ώρα 19:30 διαδικτυακά .


 Oρισμός απο την ΚΕΔ/ΕΠΟ σαν εκπρόσωπος-εθνικός εκπαιδευτής με σκοπό την διδασκαλία των 17 κανόνων με τις τελευταίες αλλαγές και εν συνεχεία την διενέργεια γραπτών εξετάσεων στην σχολή προπονητών ΕΠΟ κατηγορίας ΟΥΕΦΑ-Α' που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 31.03.22 και ώρα 08.45 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
(οδός Αγίου Γεωργίου 2 .) 




ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το σεμινάριο των ακαδημιών του Ιωνικού Νίκαιας για τους νέους κανονισμούς
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας για τις αλλαγές κανονισμών που θα αφορούν την περίοδο 2019/2020.

  


Δυναμικό παρών έδωσαν οι αθλητές μας, αρκετοί γονείς και προπονητές της ακαδημίας με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή Αντώνη Τσιμπάκη.
Η Διοίκηση των Ακαδημιών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του Ιωνικού ευχαριστεί θερμά  την Ε.Π.Σ.Πειραιά και τον παρατηρητή - εκπαιδευτή Διαιτησίας κύριο Δροσινό Νικόλαο.


Πατήστε ΕΔΩ για τις ερωτήσεις των εξετάσεων κανόνων παιχνιδιού 2018-2019


                                         
 Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),










  Video αλλαγών κανόνων παιχνιδιού 2016-17












  •                                     ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
            ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  2017-18

                                        
                                                             
Με απόλυτη επιτυχία έγιναν οι εξετάσεις  της νέας σχολής διαιτησίας 2017-18  της Ε.Π.Σ.Πειραιά στον Σ.Δ.Π.Πειραιά.
Στην σχολή δίδαξαν με αλφαβητική σειρά οι εκπαιδευτές Ε.Π.Σ.Π. Αγαδάκος Νικόλαος, Βούλγαρης Σπύρος, Δροσινός Νικόλαος, Κωστάκος Γεώργιος,Μοιραδωράκης Χαράλαμπος,Φαντόπουλος Νικόλαος και Χασάπης Ιωάννης.Τα  Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Π. και  Σ.Δ.Π.Π.  τους εύχονται   καλά αποτελέσματα  στις εξετάσεις.
Σειρά παρουσίας στις εξετάσεις από δεξιά.
Αρχιδιαιτητής Ε.Π.Σ.Π. κ. Μοιραδωράκης Χαράλαμπος
Περιφεριάρχης και εκπρόσωπος Κ.Ε.Δ/ΕΚΠ/ΕΠΟ  κ. Νικολακόπουλος Αθανάσιος
Πρόεδρος Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Πειραιά  κ. Καμβύσης Λουκάς
Υπεύθυνος σχολής - Παρατηρητής-εκπαιδευτής Ε.Π.Σ.Π. κ Χασάπης Ιωάννης
Παρατηρητής-εκπαιδευτής Ε.Π.Σ.Π. κ. Δροσινός Νικόλαος
Έφορος Λέσχης Σ.Δ.Π.Πειραιά  κ. Πολυχρόνης Νικόλαος



                        

Ο αρχιδιαιτητής κ. Μοιραδωράκης Χαρ. και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης διαιτητών της Ε.Π.Σ.Πειραιά   κ. Δροσινός Νικ.  σε ώρα διδασκαλίας. 



Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των διαιτητών της νέας σχολής διαιτησίας 2016-17 της Ε.Π.Σ.Πειραιά.
Από τους 25 υποψηφίους παρουσιάστηκαν και έγραψαν 22 και το αποτέλεσμα στέφτηκε  με απόλυτη επιτυχία να περάσουν και οι 22.

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά, η Επιτροπή Διαιτησίας και οι εκπαιδευτές της σχολής,  τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον χώρο της διαιτησίας.



               ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣΠ  2016-17


                                                

Με την πρακτική στο γήπεδο και με την παρουσία του Προέδρου της Ε/Δ.Ε.Π.Σ.Π. κ.  Ποντίκη Ιωάννη, του Αρχιδιαιτητή, κ. Μοιραδωράκη  Χαράλαμπου, υπεύθυνου εκπαίδευσης ανάπτυξης και σχολής διαιτησίας κ.Δροσινού Νικόλαου και των εκπαιδευτών ΕΠΟ
κ. Φαντόπουλου Νικόλαου και  κ. Δαμιανάκη Μιχάλη, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα μαθήματα της σχολής  διαιτησίας ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Πειραιά  2016-17 στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ. Στην σχολή δίδαξαν με αλφαβητική σειρά οι εκπαιδευτές ΕΠΟ. Αγαδάκος Νικόλαος, Βούλγαρης Σπύρος, Δαμιανάκης Μιχάλης, Δροσινός Νικόλαος , Κωστάκος Γεώργιος, Μοιραδωράκης Χαράλαμπος , Φαντόπουλος Νικόλαος και Χασάπης Ιωάννης.Τούς ευχόμαστε καλή  επιτυχία στις εξετάσεις  9/2/2017.





ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


afisa-sxolis-2014_0011


Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι 
εγγραφές  για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την  Νέα Σχολή Διαιτησίας που θα  διεξαχθεί στον Πειραιά τον ερχόμενο Δεκέμβριο (έναρξη  της  Σχολής στις 8/12/2016).Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον  κ. Νίκο Δροσινό ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος της σχολής (τηλέφωνο επικοινωνίας 6951004039) και στην γραμματεία της  Ε.Π.Σ.Π. (210-4823333).

  ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣΠ  2015-16


Το περασμένο Σάββατο 7/11/2015 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του ΣΕΦ το τελευταίο μάθημα της νέας σχολής διαιτησίας του Πειραιά που αφορούσε τα άρθρα του κανονισμού 5 και 6 (διαιτητής και βοηθοί διαιτητή).
Το μάθημα έκανε ο απεσταλμένος εκπαιδευτής της διεύθυνσης ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ Χρυσόστομος Μάνθος σε συνεργασία με τους υπευθύνους εκπαίδευσης διαιτητών Πειραιά Σπυρίδων Βούλγαρη και Νικόλαο Δροσινό.Σε αυτό ήταν σύσσωμη η επιτροπή διαιτησίας Πειραιά με τον πρόεδρο Ιωάννη Ποντίκη αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Μοιραδωράκη και μέλος Μιχαήλ Δαμιανάκη.Στην σχολή δίδαξαν οι Πειραιώτες εκπαιδευτές διαιτησίας Νικόλαος Αγαδάκος, Σπυρίδων Βούλγαρης, Μιχαήλ Δαμιανάκης, Νικόλαος Δροσινός, Γεώργιος Κωστάκος, Χαράλαμπος Μοιραδωράκης και Ιωάννης Χασάπης.Την σχολή παρακολούθησαν περίπου 35 άτομα και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες με τις γραπτές εξετάσεις που θα γίνουν παρουσία εκπροσώπων της διεύθυνσης ανάπτυξης διαιτησίας της ΕΠΟ.


                    

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ