ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.Π.



  ΚΟΠΗ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ  ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ  6/2/2017


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος o Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση του, την Δευτέρα 6/2/17 κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας , στα γραφεία του,  Δημητρίου   Γούναρη   31-33   7ος. όροφος.
Ο Πατέρας Πρόδρομος Κολτσουκτσόγλου, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ Μεντζελόπουλου, δεδομένου δε οτι είναι μέλος μας από το 1991 και μη εν ενεργεία διαιτητής αφού τον κέρδισε η εκκλησία και η ιεροσύνη μας έκανε την ιδιαίτερη τιμή  και ευλόγησε την πρωτοχρονιάτική πίτα του Συνδέσμου μας.


Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Πλουμίδης Δημήτριος όπου στην ομιλία του αναφέρθηκε στη δράση των διαιτητών  και στο τεράστιο αθλητικό και κοινωνικό τους έργο που επιτελούν και ο Γεν. Γραμματέας κ. Δροσινός  Νικόλαος που παρουσίασε τους αξιότιμους προσκεκλημένους  που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου  Πειραιά στέλνουν  τις θερμές τους ευχές σε όλους για  «καλή χρονιά» και ευχαριστεί όλους όσοι ήταν δίπλα του σε όλη την χρονιά.                                                                            



Τιμήθηκαν μεγάλες προσωπικότητες όπως η κ. Ειρήνη Νταϊφά για την προσφορά της στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Η  τιμητική διάκριση απευθυνόταν όχι μόνο  σε αυτή, αλλά  και  στον  αείμνηστο  πατέρα της Σταύρο Νταιφά. Η κυρία Νταϊφά  εξήρε το έργο των διαιτητών και βραβεύτηκε από τον βουλευτή της Ν.Δ  Β΄ Πειραιά κ. Ιωάννη Τραγάκη.

                               

Ο κ.Ιωάννης Τσιριγώτης για την ευεργετική προφορά του στις ομάδες του Πειραιά και πειραϊκό ποδόσφαιρο βραβεύτηκε από τον βουλευτή της Ν.Δ. Α΄ Πειραιά κ. Κων/νο  Κατσαφάδο.

                                 

Ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Νίκος Πολυχρόνης για την προσφορά του στα εθνικά και πειραϊκά πρωταθλήματα  βραβεύτηκε από τον πολιτευτή της Ν.Δ. του Πειραιά κ.Αναστάσιο Νεράντζη.

                                 

Ο κ. Λουκάς Κανδύλης παράγοντας του Παννεαπολικού για την προσφορά του στο πειραϊκό ποδόσφαιρο  βραβεύτηκε από τον παλαίμαχο διαιτητή εθνικών κατηγοριών  κ. Σουγκλάκο Ηλία.
Φυσικά μίλησαν όλοι οι τιμηθέντες οι οποίοι εξήραν  το λειτούργημα των διαιτητών και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση:
Οι βουλευτές Ν.Δ. Β΄ Πειραιά  κ. Τραγάκης Ιωάννης, και Α΄Πειραιά   Καταφάδος     Κων/νος
Ο  πολιτευτής της Ν.Δ. Νεράντζης  Αναστάσιος.

                                       
      
Από διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Πειραιά με πρώτο τον γραμματέα κ.Σπάθα Ι, τον κ. Χολέβα Κ, τον κ.Σταματάτο Ι, τον κ. Μαρουλή Α, τον κ. Ποντίκη Ι,τον κ. Κουτσούπη Β, και  κ. Λαπατά Π.
Απο την επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Π. ο αρχιδαιτητής κ.Μοιραδωράκης Χ. με τα μέλη της.
Ολοι οι αξιολογημένοι διαιτητές, βοηθοί, παρατηρητές-εκπαιδευτές, των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Π. καθώς και παλιοί μη ενενεργεία διαιτητές.
Εκπρόσωποι των περισσοτέρων ομάδων του Πειραιά.


           


Από την ΟΔΠΕ ο κ.  Κεφαλάς Θεόδωρος  και Λιόλιος Σπύρος.
Οι δημοσιογράφοι κ Δαρζέντας Αν. και Μηλιδώνης Στ.  
Φυσικά ο Πρόεδρος παίρνοντας τον λόγο δήλωσε στους παρευρισκομένους ότι η πρόσκληση για την εκδήλωση στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ήταν καθολική και δεν απευθυνόταν μόνο στο χώρο της Ν.Δ. αλλά σε όλους τους πολιτικούς χώρους


             

Το κλου της βραδιάς  ήταν  η επανεμφάνιση  του πρώην διαιτητή Πέτρου  Καμπίτση μετά από πέντε χρόνια στον Σύνδεσμο και στο πέρας της εκδήλωσης.
Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας βρήκε ο νεαρός διαιτητής Δημήτριος Κωνσταντόπουλος που αντιστοιχούσε στο χρηματικό ποσό των 200 διακοσίων ευρώ και  που ήταν  προσφορά παλαίμαχου διαιτητή του Πειραιά που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
           

Υ.Γ. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά ευχαριστεί τον ανώνυμο για το ευρύ κοινό παλαίμαχο διαιτητή που πάντα βοηθάει οικονομικά το Σύνδεσμο σε εκδηλώσεις, βραβεύσεις και που σε άλλη εκδήλωση δήλωσε ότι θα βραβεύσει δύο νέους φερέλπιδες διαιτητές με το ποσόν των 300 ευρώ. Τέτοια μέλη αρωματίζουν με τις πράξεις τους τόσο τον χώρο μας, όσο και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.