ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΕΠΙΚΑΙΡOΤΗΤΑ







 ΕΠΙΚΑΙΡOΤΗΤΑ
Την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο  γήπεδο Νεάπολης με την παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νίκαιας κ.κ. Αλέξιου το μεγάλο μνημόσυνο ποδοσφαιριστών που  έχουν  φύγει από τη ζωή. .

  • Τιμήθηκε η μνήμη του Λάκη Γκλέζου , του Μιχάλη Κρητικόπουλου του Ολυμπιακού , του Στέλιου Τουρκομένη του Εθνικού , του Μιχάλη Χιόνη, του Σάββα Γρηγοριάδη του Ιωνικού, του Βασίλη Μαρίνου του Αργοναύτη,  του Πέτρου Ζεβερέλη του Ηρακλή Νικαίας, του Οδυσσέα Πασσαλή του Γιώργου Κοντόπουλου του Βύζαντα Μεγάρων, του Αλέξη Κωνσταντάρα και του Κώστα Καρασμάνογλου του Αιγάλεω  καθώς και του 15χρονου ποδοσφαιριστή της Χαλκηδόνας Άγγελου Κουρή , που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 
  • Παράλληλα  τιμήθηκαν οι οικογένειες  στην μνήμη των δυο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ Γιάννη Ευαγγελινέλη 23 ετών και Γιώργου Σκυλογιάννη 22 ετών που έπεσαν στον βωμό του καθήκοντος στην περιοχή του  Ρέντη την 1η Μαρτίου 2011

  • Στην συνέχεια ακολούθησε τουρνουά με την συμμετοχή των ομάδων βετεράνων του  Ολυμπιακού Πειραιά, του Ιωνικού και της Μικτής βετεράνων Πειραιά, με διαιτητές  τους κ. Δροσινό Νικόλαο, Περδικούρη Γεώργιο και Βιτσέντζο Νικόλαο.