ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ


                                                             ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ανακοινώνεται ο < Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου >
 περιόδου 2017-2018 για Επαγγελματικά και Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα.
Στα βασικά σημεία που θα πρέπει να αναφέρουμε είναι.

1.      Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια ενός  αγώνα, γίνονται 4 ( τέσσερεις) από  3 (τρείς) που ίσχυε μέχρι τώρα.
2.      Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που αναβάλλεται η διακόπτεται, λόγω καιρικών συνθηκών, τώρα διεξάγεται υποχρεωτικά την επομένη ημέρα στο ίδιο γήπεδο και την ίδια ώρα  χωρίς άλλη ειδοποίηση των διαγωνιζόμενων ομάδων.
3.       Κατ΄ εξαίρεση το αρμόδιο όργανο της διοργανώτριας αρχής δύναται να αποφασίσει την μη τέλεση του αγώνα, η  την τέλεση του αγώνα
 σε διαφορετική ώρα.
4.      Ως συμπλήρωση της ηλικίας των 14 ετών των ποδοσφαιριστών για να αποκτήσουν το δικαίωμα να αγωνίζονται σε ανδρικές ομάδες πλέον νοείται η ημερολογιακή συμπλήρωση των 14 ετών( δηλαδή η ημέρα των γενεθλίων των 14 ετών) κι όχι η 31η Δεκεμβρίου που ‘ίσχυε μέχρι τώρα.
5.      Ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία κι ανέρχεται στην Γ΄ Εθνική, στην περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να  αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια η και την τριταθλήτρια.
6.      Στους αγώνες της Γ΄ Εθνικής δύναται οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιούν στους αγώνες τους μέχρι 5 ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών( κι όχι τρείς που ίσχυε μέχρι τώρα)