ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017


Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει (01/9/2017 10:22) ΕΠΕΙΓΟΝ!
Σας γνωρίζουμε στη συνέχεια της προηγούμενης (προ μηνός) ενημέρωσης της ΕΔ ΕΠΣΠ, ότι καλούνται όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣΠ, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες που διοργάνωσε η ΚΕΔ ΕΠΟ, το προσεχές καλοκαίρι, ότι στα πλαίσια εφαρμογής του Συστήματος Διαιτησίας Κανονισμός..........
Υλοποίησης και εφαρμογής περιόδου 2017-2018,να υλοποιήσουν τα παρακάτω: 
α) Όλοι ανεξαρτήτως οι διαιτητές αξιολογημενοι  και μη αξιολογημενοι, να παρουσιαστούν τη προσεχή Δευτέρα 4/09/2017 και ώρα 17:00, στα Γραφεία της ΕΠΣΠ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προκειμένου να υπογράψουν το προβλεπόμενο διοριστηριο.
β) Στη συνέχεια θα τους δοθούν οδηγίες ενόψει της ενάρξεως της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. 
γ) Θα δοθούν διευκρινήσεις για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Παιχνιδιου.
δ) Στη συνέχεια οι μη αξιολογημενοι  διαιτητές με εξαίρεση όσοι συμμετείχαν στις γραπτές εξετάσεις επιτυχώς, καθώς και στις αγωνιστικές δοκιμασίες που διοργάνωσε η ΚΕΔ ΕΠΟ πριν λίγες ημέρες επιτυχως , θα υποβληθούν σε τεστ  Φυσικής καταστάσεως yo-yo test, αυθημερόν, στο γήπεδο του ΣΕΦ, στις 17:50  και ακολουθως θα μεταφερθούμε στα Γραφεία της ΕΠΣΠ, όπου στη συνέχεια οι ανωτέρω διαιτητές  θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις μη αξιολογημενων διαιτητών ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. 
Η παρουσία όλων ανεξαιρέτως των διαιτητών που θα υποβληθούν στις παραπάνω εξετάσεις, καθώς επίσης και οι αξιολογημενοι για τις ανωτέρω  α,β,γ, παραγράφους, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, προκειμένου να αξιολογηθούν στη συνέχεια για να έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα ΕΠΣΠ, που σημειωτέον αρχίζουν με το θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΠ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017.
Επισημαίνεται ότι δεν θα δοθεί νέα ημερομηνία για όσους δε θα συμμετάσχουν οπότε είναι αυτονόητο ότι πλέον θέτουν εαυτόν εκτός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οπότε παρακαλείστε, όσοι εργάζεστε  να εξασφαλίσετε  έγκαιρα τυχόν άδεια από την εργασία σας.
Επίσης ενημερώνονται οι μη αξιολογημενοι  από την ΕΠΟ/ΚΕΔ ,μη εν ενεργεία διαιτητές που επιθυμούν να πιστοποιηθουν από την ΕΔ ΕΠΣΠ, ότι  προκειμένου εφοσον το επιθυμούν να χρησιμοποιουνται  ως παρατηρητές διαιτησίας σε αγώνες διοργανώσεων  ΕΠΣΠ, να παρουσιαστούν κι αυτοί σύμφωνα με τα παραπάνω, για να υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις ομοίου τύπου με τους εν ενεργεία διαιτητές, την ίδια ημέρα και ώρα, αλλιώς αποκλείονται των περαιτέρω διαδικασιών - δράσεων του Τμήματος Διαιτησίας της ΕΠΣΠ.
Προσέτι των ανωτέρω, εννοείται ότι  η παρουσία των μη αξιολογημενων  διαιτητών της δυνάμεως ΕΠΣΠ θα πρέπει να είναι αθλητικής εμφάνισης (ένδυση -υποδηση), για να είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στις αγωνιστικές δοκιμασίες . 
Εκ της ΕΔ ΕΠΣΠ