ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ

                                                           ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των FIFA Tests Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Super League και Football League (17-19/01/2018), που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Επιμορφωτικών Συγκεντρώσεων Διαιτησίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.........

Όσον αφορά τη Super League, σε σύνολο 20 Διαιτητών που έλαβαν μέρος, 19 πέρασαν το Interval Test της FIFA και ένας (Θάνος) το – Yo – Yo Test (100% επιτυχία). Επίσης, δύο Έλληνες Διαιτητές, οι κ. Σιδηρόπουλος και Παπαδόπουλος θα συμμετάσχουν στο UEFA Elite Round. Ένας Διαιτητής FIFA, ο κ. Καλογερόπουλος, τραυματίστηκε, ενώ ο κ. Παπαπέτρου ήταν ασθενής. Ύστερα από το πέρας των εν λόγω δοκιμασιών, ο κ. Θάνος θα συμμετάσχει στη λίστα της 1ης κατηγορίας, ενώ οι κ. Καλογερόπουλος και Παπαπέτρου θα λάβουν μέρος σε  Test φυσικής κατάστασης όταν αποθεραπευτούν.
Αναφορικά με τους Βοηθούς Διαιτητές, σε σύνολο 54 συμμετεχόντων (δε συμμετείχε ο κ. Καραβασίλης), 50 έλαβαν μέρος στο FIFA Test και πέτυχαν οι 48 (απέτυχαν δύο, οι κ. Λάμπρου και Απτόσογλου), δηλαδή η επιτυχία έφτασε στο 96%. Τέσσερις Βοηθοί έλαβαν μέρος στο ARIET Test και το πέρασαν με επιτυχία.
Στο 100% έφτασε η επιτυχία και για τους Βοηθούς Διαιτητές της FL, αφού πέρασαν τα Test και οι 114 συμμετέχοντες. Από το σύνολο των 120 της σχετικής λίστας, δεν έλαβαν μέρος έξι, οι τέσσερις λόγω τραυματισμού και δύο επειδή είχαν οριστεί σε αγώνες.


Απόλυτη η επιτυχία για τους Διαιτητές της Football League: Από τους 59 της κατηγορίας, έλαβαν μέρος στο FIFA Test οι 55 και πέρασαν όλοι.  Από τους τέσσερις απόντες, οι τρεις ήταν τραυματίες και ένας απουσίαζε διότι είχε οριστεί να διευθύνει αγώνα της FL την Τετάρτη 17/01, οπότε θα λάβει μέρος στα Test της Γ΄ Εθνικής την επόμενη εβδομάδα.