ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                                           ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Ξεκίνησε επίσημα σήμερα το "Σεμινάριο των Αξιωματούχων Διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας" με τη διεξαγωγή των Αγωνιστικών Δοκιμασιών και την Τελετή Έναρξης.
Στο πρόγραμμα της ημέρας, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν διάλεξη από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ με θέμα "Στόχοι/Κατευθυντήριες Γραμμές 2018/19", ενώ αργότερα έχει προγραμματιστεί η "Ανάλυση Περιπτώσεων" σε ομάδες εργασίας..........
Χθες, με την ολοκλήρωση της διαπίστευσής τους, οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν σε Γραπτές Εξετάσεις, σε Εξέταση Αγγλικών και Video Quiz και παρακολούθησαν και διάλεξη για τις "Αλλαγές Κανόνων Παιχνιδιού 2018/19", Ακολούθησε η Τελετή Έναρξης στην οποία το παρών έδωσε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ. Ο κος Δέδες αναφέρθηκε κυρίως στις οικονομικές εκκρεμότητες αναφορικά με τις αμοιβές των Αξιωματούχων Διαιτησίας 2ης Κατηγορίας της περσινής αγωνιστικής περιόδου, οι οποίες όπως τόνισε έχουν τακτοποιηθεί και αναμένεται να καταβληθούν στους Αξιωματούχους Διαιτησίας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάλεξη από τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφορικά με τη τους Στόχους /Κατευθυντήριες Γραμμές 2018/19 ενώ αργότερα θα γίνει Ανάλυση Περιπτώσεων(Ομάδες Εργασίας).
* Στις Αγωνιστικές Δοκιμασίες απέτυχαν 4 Διαιτητές και 10 Βοηθοί Διαιτητές.