ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                                            ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με την οριστικοποίηση των λεπτομερειών διεξαγωγής των αγώνων και την επίσημη ανακοίνωση σήμερα του αγωνιστικού προγράμματος από την Διεύθυνση Αγωνιστικού, ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19.........

H κλήρωση διενεργήθηκε από τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. κ.κ. Παναγιώτη Δημητρίου και Παναγιώτη Διακοφώτη, καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διοργανώσεων κ.κ. Μάνος Γαβριηλίδη και Βασίλης Σιδέρη.
Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για την 30η Σεπτεμβρίου 2018.
Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται σε πλήρη ανάπτυξη (ημερομηνίες αγωνιστικών, ώρες ενάρξεως αγώνων και έδρες αγώνων) για το σύνολο της αγωνιστικής περιόδου, προ της ενάρξεως του πρωταθλήματος.
Με τον τρόπο αυτό διευκολύνεται η διαδικασία έκδοσης άδειας διεξαγωγής των αγώνων από τις οικείες Περιφέρειες για το σύνολο των συμμετεχόντων σωματείων.
Να να δείτε το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2018-19, ανά όμιλο, πατήστε στα link που ακολουθούν:
1ος όμιλος   2ος όμιλος   3ος όμιλος   4ος όμιλος   5ος όμιλος   6ος όμιλος

7ος όμιλος   8ος όμιλος.

Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε  να παρακολουθείτε τους αγώνες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τη βαθμολογία των ομίλων στην ενότητα 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ