ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                                            ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                         ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΤΟΣΙΔΗΣ

Θλίψη στον χώρο της διαιτησίας.
Ο νεαρός διαιτητής Νίκος Ντοσίδης, που κατέρρευσε στα τεστ διαιτητών της Γ’ Εθνικής, δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη με τον θάνατο μετά από 13 ημέρες παραμονής στην ΜΕΘ της «Αγίας Όλγας»,
Ο 21 χρονος Θρακιώτης διαιτητής είχε προσβληθεί από ιό μετά την κατάρρευσή του στα τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής πριν από περίπου δύο εβδομάδες.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλό σου ταξίδι Νικόλα.
Ανακοίνωση Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:
Βαθιά οδύνη και συλλυπητήρια για τον Νίκο Ντοσίδη
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.
Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.
by peiraikidiaitisia.