ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Συνολικές προβολές σελίδας

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Γ' ΕΘΝΙΚΗ

    
 Γ'  ΕΘΝΙΚΗ
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης για την ανάπτυξη του αγωνιστικού προγράμματος του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, το οποίο βρίσκει στο σημείο εκκίνησής του 106 σωματεία απ’ όλη τη χώρα.
Το Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής θα αρχίσει στις 22 Σεπτεμβρίου και η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 29 Μαρτίου (ο 8ος όμιλος στις 26 Ιανουαρίου). 
hy epo.gr

Γ’ Εθνική 2019-2020: Το πρόγραμμα όλων των ομίλων!
Η κλήρωση της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2019-2020 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/09), με τις ομάδες των οκτώ ομίλων να μαθαίνουν το πρόγραμμά τους για το νέο πρωτάθλημα!
Η Γ’ Εθνική επιστρέφει… δυναμικά. Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/09), πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και των οκτώ ομίλων του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να μαθαίνουν όλο το πρόγραμμα για τη σεζόν 2019-2020. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι… απώλειες αφού ένα 24ωρο πριν από την κλήρωση ο Μέγας Αλέξανδρους Ιάσμου ενημέρωσε πως δεν θα «κατέβει» τελικά στον 1ο Όμιλο. Στους υπόλοιπους ομίλους δεν υπήρξαν άλλες… απώλειες της τελευταίας στιγμής και προχώρησε κανονικά η διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σέντρα του νέου πρωταθλήματος, θα γίνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου, αρκετά νωρίς αφού ακολουθούν τα μπαράζ ανόδου μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους. Το πρόγραμμα, λοιπόν, για κάθε όμιλο έγινε γνωστό και θα το δείτε πατώντας πάνω σε κάθε έναν από αυτούς παρακάτω…

Το πρόγραμμα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 6ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 7ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 8ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

by onsports.gr